Burgemeester Grothestraat 53 3761 CL SOEST

Oefeningen- en Structure-groepen te Soest (vrijdag)

Pessogroep in Soest op vrijdag. Frequentie: 2 à 4- wekelijks

De laatste jaren geven wij in Soest in het najaar op vier vrijdagmiddagen een Pesso-Oefeningengroep. Hier kunt u uitproberen of de werkwijze u aanspreekt en behulpzaam voor u is. Daarover volgt ook een evaluatie met ons en dan kijken we samen of u vervolgens ook meedoet in de Pesso-Structuregroep in het daaropvolgende jaar (deze loopt vaak van januari tot juni, drie- à vierwekelijks, acht vrijdagen (ochtend + middag)).

Wij werken met twee vrouwelijke therapeuten; wij werken zo samen sinds 2017.

Hebt u interesse in eventuele deelname? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met PsychoSoest voor overleg (Charlotte van der Kruijk, tel. 06-55 87 00 80). Betreft het een nieuwe aanmelding voor een Oefeningengroep in het najaar, dan doet u er goed aan om u tijdig te melden (in ieder geval vóór de maand mei) omdat de voortrajecten voor de groepen altijd al vroegtijdig in gang zijn en ook even tijd vergen. Zou u bijv. tot oktober wachten, dan komt u bij ons voor de groep pas weer in aanmerking voor het volgende kalenderjaar.

Er zal sowieso altijd eerst een individueel intaketraject ter indicatie en informatie plaatsvinden, waarbij u verwezen dient te zijn voor Specialistische GGZ (SGGZ) door uw huisarts. Zie hiervoor mijn site www.psychosoest.nl.

Share This