Vliet, F.A. van (Fijke)

Koningin Julianaplein 58 1502 DV Zaandam
fijke_danssage@hotmail.com
0622811792

BIG registratie:

Pessogroepen Zaanstad en Amsterdam

Vanaf maart 2009 ben ik samen met drs Marian Sprenger een praktijk voor Pessotherapie begonnen in Zaandam in het Zaans medisch Centrum. Naast groepen (zie elders) werk ik met mensen individueel. Onder andere met technieken vanuit de Pessotherapie, psychomotorische therapie en mindfulness.

Ik ben mijn loopbaan in 1984 begonnen als dansexpressiedocente. Ik heb een eigen Stichting gehad, Stichting Danssage waarin ik o.a. les gaf in Dansen van Binnenuit. En weekenden en zomerweken gaf. Hierbij merkte ik dat het dansen heel therapeutisch werkte. Ik ben mij gaan bijscholen als Bewegings-en expressietherapeute. En later als Pessotherapeute en mindfulnesstrainer. Sinds 1991 werk ik als Psychomotorisch therapeute in de GGZ.

Sinds 1997 bij de GGZ NoordhollandNoord. Ik werk in het centrum voor persoonlijkheidsstoornissen, trauma en eetstoornissen. Ik werk met jong-volwassenen en volwassenen. Individueel en met groepen. Ik heb inmiddels veel ervaring in het werken met bovenstaande doelgroepen. Ik heb mij gespecialiseerd in mindfulness en ademhaling en ontspanningstechnieken. En om mensen weer in contact te laten komen met hun lichaam en hun lichaamswaardering te verhogen.

Wij werken samen met een psychiater en een arts/psychotherapeut. Hierdoor valt onze Pesso groep onder specialistische zorg. En kan het voor sommige mensen vergoed worden door de zorgverzekeraar.

Basisdiscipline: Psychomotorisch therapeute
Specialisaties: Mindfullnes, Pessotherapeut, Danstherapeute, Ademhalingstechnieken

Pessogroepen

Geen