Ieke Berens; Praktijk Eschauzier

Groenestraat 294 Nijmegen 6531 JC
v.eschauzier@gmail.com
0648119240

BIG registratie:

Praktijk Eschauzier, Centrum voor Psychiatrie & Zingeving
Ieke Berens; Praktijk Eschauzier is een centrum voor Psychiatrie & Zingeving. Wij zijn gevestigd aan de Groenestraat 294 te Nijmegen. Ons doel is om op een kleinschalige, flexibele manier GGZ-behandelingen aan te bieden aan volwassenen (18+) uit Nijmegen en omstreken.

Wij werken zonder contracten met zorgverzekeraars. Kijk voordat u belt voor het plannen van een intake even op de website van uw zorgverzekering naar de voorwaarden voor het starten van een behandeling bij een ongecontracteerde zorgaanbieder.
Voor behandeling bij onze praktijk dient u over een verwijzing van de huisarts te beschikken.
Wij hebben op dit moment geen wachtlijst.

Over Ieke
Ik ben Ieke Berens en sinds 2016 werkzaam als psycholoog. Persoonlijk vond ik het al snel lastig dat therapie zo eendimensionaal kan zijn. We zitten en we praten. Terwijl er in je lijf hormonen gieren, gevoelens rondrazen, spieren aan- en ontspannen, er van alles gebeurt waar je dan weer woorden voor moet vinden. Vandaar dat ik mij sinds 2019 verdiep in de lichaamsgerichte therapie, waarin de samenwerking wordt gezocht tussen lichaam en geest. We weten dat de geest het lichaam kan beïnvloeden, maar je kunt ook middels oefeningen met of over het lichaam op zoek naar een verandering, kennis of acceptatie. Deze verdieping biedt een scala aan mogelijkheden en nieuwe manieren om te kijken en luisteren naar jezelf en anderen.

Telefonisch bereikbaar: maandag tot en met donderdag tussen 09:00 uur en 12:00 uur
Basisdiscipline: Psycholoog
Specialisaties: Pessotherapeut

Pessogroepen

Geen