Waalewijn, M. (Marian)

Heijermansstraat 78, 1502 DR Zaandam
m.waalewijn@psygro.nl

BIG registratie:

Pessotherapie Zaandam

Na mijn studie bewegingswetenschappen heb ik gewerkt als nonverbaaltherapeute bij de Psychotherapeutische Gemeenschap “de Viersprong” te Halsteren. Daarna als psychomotorisch therapeute met vrouwen met psychische problematiek door seksueel misbruik en geweldservaringen in hun verleden. Deze specialisatie bracht me bij de Brijder. Een verslavings kliniek, waar ik een deeltijdbehandeling heb geleid voor mannen en vrouwen met verslavingsproblematiek gerelateerd aan verwerking van traumatische ervaringen in hun jeugd. Heden ben ik werkzaam bij Psygro als groeps en individuele behandelaar.

Daarnaast heb ik diverse trainingen gegeven aan vrijwilligers in omgaan met traumatische ervaringen en aan de moeders van de zwaarst getroffenen van de Volendammer brand.

Sinds maart 2009 heb ik samen met Fijke van Vliet een eigen praktijk voor pessotherapie. We huren daarvoor een ruimte in het Zaans Medisch Centrum te Zaandam.

Basisdiscipline: Bewegingsagoog, Psychomotorisch therapeute, Pessotherapeute
Specialisaties: Lichaamgerichte therapie, Mindfullnes, psychomotorisch therapeut, Traumatische ervaringen (seksueel misbruik/pesten), Persoonlijkheidsstoornissen, Verslavingsproblemen

Pessogroepen

Geen